2019-05-27 5016 瀏覽
😍🤗用心又高質漢堡小店平日返工成日想食都食唔到,搞到成日心思思囉囉攣,對佢想了又想,終於的起心肝去左食止一止個心癮🙆🏻‍♀️-☆ 烤菇芝士牛堡 HKD$55未食已經覺得好吸睛🤩,有芝士蕃茄大啡菇洋蔥同牛肉漢堡。 包係烤過嘅十分香脆。芝士非常澎湃瘋狂流心,係車打芝士嚟嘅。大啡菇超大塊,菇肉厚實有肉汁😚洋蔥亦一啲都唔hea,係炒過嘅亦食得出係有醃過甜甜地。主角牛肉漢堡非常突出,係剁碎左既牛肉再整成漢堡,唔會太乾好有口感。份量超多,基本上女仔一啖係咬唔哂成個包嘅,好足料超正👍👍-☆ 烤布利芝士牛堡 HKD$50非常驚豔🤠😇起初唔知心諗點解個包有塊蛋嘅?原來嗰塊係Brie cheese,可想而知塊芝士有幾咁厚,好crazy😆!烤過既布利芝士內脆外軟,一啖咬落去芝士呈半溶狀,成個口腔都被芝士包圍,超級juicy味美🤤加上有我最愛既沙律醬做醬汁,配埋生菜蕃茄一齊食超fresh呀🤗-另外加左15蚊套餐,配有厚切薯條同可樂。薯條粗身大大條,絕對好食過大型連鎖漢堡店~-☆ 總括而言絕對係一間有誠意心機既小店,咁既價錢有咁既質素非常超值👏 食完覺得非常滿足,絕對值得大家去支持下哩啲有質素本地小店👍👍
😍🤗用心又高質漢堡小店
☆ 烤菇芝士牛堡 HKD$55