聽講呢間💛店無論尖沙咀定葵芳嘅分店平日時間都會大排長龍,好好彩當日下午3點幾4點去居然唔洗點等位😋·牛魔王今次又想食蝦🦐又想食牛🐮,毫不猶豫咁揀咗蝦牛堡🍔,加$15跟埋餐有埋野飲同一份小食,小食可以揀薯條🍟、薯格、燒賣、炸燒賣,飲品除咗汽水🥤仲有啤酒🍻、柚子蜜、花茶、椰青水🥥等等。·即叫即整關係,漢堡🍔等左5-10分鐘⏰。不負所望,個ʙᴜʀɢᴇʀ真係好大個,好足料🤩,我仲偷偷地望隔離嘅人點樣可以一啖咬到🤫,最後發現人哋好優雅咁成個食緊,我一咬,就食個👃🏻頭都係醬😆,可能我ᴏʀᴅᴇʀ呢款真係太厚啦😆,但真係好正👍🏻。🐮牛堡以低溫慢煮鎖住肉汁,超Juicy😋,牛味超香🤪,但有少少少鹹,可以接受嘅~一啖咬落去同時食到啖啖🦐蝦肉😛😛,大滿足‼️蝦🦐扒同包之間夾上了千島醬同少許辣醬,唔食辣嘅我完全冇被辣味影響,反而覺得呢d辣汁念成個ʙᴜʀɢᴇʀ更惹味💫💫·當日冇晒薯條🥺🥺,轉左薯格🤓,份量都唔少,同樣即叫即整,等嘅時間比ʙᴜʀɢᴇʀ耐多少少🤏,同樣熱辣辣😛·除咗牛、蝦🦐之外,仲有雞🐔、豬🐷、羊🐑揀,仲可以追加配料,洋蔥、菠蘿🍍、蛋🍳、芝士🧀、煙肉🥓、蘑菇、雞扒等,價錢約$2~$28,而單叫一份ʙᴜ
除咗牛、蝦🦐之外,仲有雞🐔、豬🐷、羊🐑揀,仲可以追加配料,洋蔥、菠蘿🍍、蛋🍳、芝士🧀、煙肉🥓、蘑菇、雞扒等,價錢約$2~$28,而單叫一份ʙᴜʀɢᴇʀ約$36~$60。
芝牛堡 $60 (+$15跟餐)
推薦指數:
★ ★ ★ ★ ☆