2023-07-08 607 瀏覽
叫咗一個cheese burger同rib-eyes(250g)首先個rib-eyes 叫jor medium-well 可能熟得仔建議大家試medium 除jor太熟之外,佢geh味道好有牛肉味,唔需要醬汁都ok~個cheeseburger 可以話係一定要食geh!cheeseburger裡面geh漢堡扒超juicy,個包本身又好好食,鍾意食酸瓜geh可以加埋酸瓜一齊食!(burger本身就送酸瓜~ 最後個心太軟係因為我寫jor 生日做主題 佢仲專登比surprise我地 送jor 個留心朱古力仲有D caramel 但係又唔會太甜geh心太軟比我地!心太軟隔離仲有一個超大球geh vanilla ice cream 簡直係超好味!就算原價$88 都抵食!係一間會專登搭船再去食geh餐廳!
2023-07-06
生日