2022-10-18 216 瀏覽
男朋友成日話想食雞煲 見米走雞幾多人推介 就腳揀咗太子分店入座用QRcode落單同時會比呢set醬料你加落自己碗先雞煲好快就到 我地叫左黃金芝士雞煲 芝士份量我地叫左激量😂真係好多芝士好邪惡 拉絲效果一流 雞塊好嫩滑👍🏻配料仲有好多洋蔥 洋蔥好甜食到8899就可以加湯打邊爐喇~可以揀雞湯或者芝士雞湯 我哋梗係揀咗芝士雞湯啦🙈湯底帶啲甜甜地 幾好味蜂巢冰豆腐冇介紹錯!口感少許彈牙 放落湯底吸收唒啲湯汁超好食😋竹笙墨魚滑 由於出面冇見過所以叫黎試下😂食落好特別 夾起上黎唔會散 墨魚滑好有彈性好香 M5和牛餃好大隻 食落外皮有啲似雲吞 好滑 中間牛肉餡好似粒牛丸咁大 咬落好實好香牛味特級雪花肥牛每塊都好大片 食落都幾軟滑同香.每樣野我地都係叫左細份同半份我地都食唔唒😂
男朋友成日話想食雞煲 見米走雞幾多人推介 就腳揀咗太子分店

入座用QRcode落單