餐廳: 牛角次男坊 (荃灣廣場)
資訊:

2020-07-21 256 瀏覽
位於荃灣廣場的牛角次男坊,之前夜晚去,都排左陣隊先入得,不過係值既!排得咁辛苦,緊係要叫最豪華既試😌..🔥牛角次男坊丼配生海膽-(火炙)呢個睇相都知不得了🤤 滿滿的牛肉山,再加一板海膽!幸福,就是那片牛肉的juicy,加上蔥香,再來一口牛肉汁的日本米飯,再呷多一口新鮮的海膽,我已經飛上天了😇..🔥燒鹽麴牛舌丼繼續幸福的味道😭牛舌大大塊,煎得很香,肉質軟,入口即溶,那陣肉香在口腔裡不斷飄揚,久久都未能散去..🔥豚肉丼 (西班牙豚肉)轉個角落,繼續幸福的味道🤩 豚肉很嫩滑,大大的溫泉蛋,一刀下去,蛋汁溢出,拌著蔥花的油香,流到日本米飯粒上,又再次升天了😇..真係難怪咁多人排隊,實力之選💯無得輸!睇完相我又想食啦😭😍.
🔥牛角次男坊丼配生海膽-(火炙)
🔥燒鹽麴牛舌丼
🔥豚肉丼 (西班牙豚肉)
牛角次男坊丼配生海膽-(火炙)
豚肉丼 (西班牙豚肉)
燒鹽麴牛舌丼
2019-03-24
牛角次男坊丼配生海膽-(火炙)
豚肉丼 (西班牙豚肉)
燒鹽麴牛舌丼
  • 牛角次男坊丼