2020-09-26 278 瀏覽
食飽飯緊係要食甜品😆同朋友行到攰 打算搵個地方坐下而兩個港女緊係要搵地方打卡坐低chill下🤪 🌟 Caramel Apple Soufflé 🌟 好多梳乎厘揀 揀左15mins都未諗掂😂最後揀左Caramel Apple Soufflé 好似配料多啲order完等左20-25mins 可能假期人多 上菜時間有啲耐 但見到個梳乎厘真係超打卡able🤩成個梳乎厘好輕身 好有空氣感配埋caramel真係超夾✨🌟 Matcha Latte (Iced) 🌟 抹茶味好重 好真材實料❣️成杯野飲好creamy 有驚喜表面嘅cream同梳乎厘一樣好輕身淡淡地嘅奶味 唔會好漏💖🌟 Hojicha Latte 🌟umm…呢杯 我覺得麻麻地 唔係我杯茶😌味道偏淡 唔啱我呢啲重口味人士😆茶味咖啡尚算夾 味道濃返啲會好啲😋平時喺尖沙咀行街行到攰 可以去呢間坐下環境唔錯 好多朋友/情侶都揀呢度傾計💜但留意返 假期去 可能要排一陣隊😗🤑 Caramel Apple Soufflé $95🤑 Matcha Latte (Iced) $56🤑 Hojicha Latte $52
食飽飯緊係要食甜品😆

🌟 Hojicha Latte 🌟
umm…呢杯 我覺得麻麻地 唔係我杯茶😌
味道偏淡 唔啱我呢啲重口味人士😆
茶味咖啡尚算夾 味道濃返啲會好啲😋
Matcha Latte (Iced) / Hojicha Latte
平時喺尖沙咀行街行到攰 可以去呢間坐下
環境唔錯 好多朋友/情侶都揀呢度傾計💜