2021-03-10 2793 瀏覽
經過悅來坊,見到有呢間餐廳有得食刺身放題加打邊爐,好豐富,而且價錢唔貴,加上肚餓,於是入左黎😂😂入到去果然無失望,有好多配菜,野飲選擇多,醬料區都好豐富👍🏻👍🏻🌟 胡椒豬肚湯底 x 蟲草花松茸湯胡椒味香濃,豬肚爽脆,湯底煲左好耐,味道都好濃郁😋蟲草花松茸湯,清甜,好香既松茸味道,配打邊爐一流😋🌟刺身x 炸物刺身新鮮,鮮甜,炸物即叫即炸,芝麻雞翼香脆,榴蓮炸彈外層香脆,做到流心效果,鍾意食榴蓮既朋友必點,小弟都食左6粒😂天婦羅都係一樣即叫即炸,粉漿唔會太厚,好鬆脆,必食之一😋🌟美國極上牛肉 x 紐西蘭羊肩肉牛肉新鮮,即叫即切片,牛味濃郁,切得唔會太厚,而且大塊,打邊爐時唔會散哂👍🏻羊肉無羶味,新鮮,有好重既羊肉味,切點😋🌟 甜品:宇治抹茶芭菲抹茶芭菲好多配料,抹茶雪糕濃味,唔會太甜,丸子🍡口感彈牙,雪糕中間有脆脆,最底層有啫喱,好豐富,有去左日本餐廳既感覺😋

🌟 胡椒豬肚湯底 x 蟲草花松茸湯

胡椒味香濃,豬肚爽脆,湯底煲左好耐,味道都好濃郁😋
蟲草花松茸湯,清甜,好香既松茸味道,配打邊爐一流😋
蟲草花松茸湯
胡椒豬肚湯

🌟刺身x 炸物

天婦羅都係一樣即叫即炸,粉漿唔會太厚,好鬆脆,必食之一😋
刺身

🌟美國極上牛肉 x 紐西蘭羊肩肉

羊肉無羶味,新鮮,有好重既羊肉味,切點😋
美國極上牛肉
紐西蘭羊肩肉