2024-04-30 27 瀏覽
晚餐同媽媽係麵屋食拉麵,呢度嘅拉麵非常豐富,有多款拉麵選擇,每一碗拉麵上面都鋪滿配料,見到都好開心!😽🤩🥳香辣炸雞粒🍗炸雞粒新鮮熱辣炸出嚟,香噴噴,表面包住一層薄薄油脂閃閃發光非常吸引。擺落去肉質就流出嚟,雞肉嫩滑又多汁,點少少蛋黃醬,味道更加豐富。明太子忌廉撈麵🍝有我最鍾意食的豬腩、明太子和生蛋黃,三者夾埋用來撈麵已非常惹味,食落去又香又有少少辣味,少少刺激又開胃。佢額外仲加左蔥花、紫菜碎、水菜、唐辛子絲、生蒜係麵更豐富原味東京撈麵🍝以各種美味的配料組合而成,非常有口感而聞名。麵條本身彈牙有嚼勁,配上新鮮的生蛋黃,辣肉碎,紫菜和生蒜,味道更豐富,口味更有層次。蔥花和韭菜令撈練緊香更加誘人。抹茶玄米茶🍵清香甘淳抹茶玄米茶,呢款由抹茶和玄米茶結合嘅茶香味十足,有抹茶嘅甘香淡雅,又有玄米嘅香味濃,非常好飲。
香辣炸雞粒🍗
明太子忌廉撈麵🍝