2017-08-26 337 瀏覽
因為見到雜誌有廣告所以同朋友去試試,最後的結論係未食過咁差既餐廳,我只覺的marketing 做得好好,吸引好多人黎食。星期五7點下班後同朋友去食,待應講明要食到8:15pm 交枱,每位最低消費hk$150 (但可以放心,價錢不非,份量很小,$150係一定過的) 一坐下個風好大,係咁吹住個頭,想換位,待應就話fully book,冇得換。結果吹到我同朋友都感冒了。點好菜後冇耐就有人黎話last order, 8:15pm 交枱,結果我地要連甜品都點埋,佢仲問我地甜品上得未,但主菜都未到,點食甜品?終於第一道菜上左西班牙炒飯,已經是最好吃的一味,海鮮幾新鮮。最搞笑係7:40pm 佢放張單黎話唔該埋左張單,8:15pm要交枱,但黎得一碟,其他都未黎我點知8:15pm之前食唔食得切?之後黎左個燒雞,雞腿还可以,雞胸好'鞋'我地食左兩啖都食唔到,薯仔好鹹仲有個千層麵,底嗰層有茄瓜幾好食,但上面嗰塊芝士又係好鹹。最後個甜品因爲太急住點唔小心叫咗個朱古力,本來想要雜果的。朱古力呢一個好'溜' 仲有最重要一樣野係,女厠係塞左唔可以用,一間餐廳連厠所都冇,d野又唔係話好食,嘢食太鹹,食完好唔舒服,而且

終於第一道菜上左

西班牙炒飯

西班牙炒飯,已經是最好吃的一味,海鮮幾新鮮。

仲有個千層麵,底嗰層有茄瓜幾好食,但上面嗰塊芝士又係好鹹。

仲有最重要一樣野係,女厠係塞左唔可以用,一間餐廳連厠所都冇,d野又唔係話好食,嘢食太鹹,食完好唔舒服,而且待應長期黑面,每格15分鐘就催我地記得要準時交枱,食物基本上都係到落肚😅,唔會再有下次去食,唔明點解咁多人去😒