2024-04-23 31 瀏覽
🐷📌 #豬西食尖沙咀 #豬西食九龍.
尖沙咀嘅厚福街出名好多嘢食 轉過彎就可以食到呢一間幾出名嘅真‧章魚無雙佢哋啲章魚燒出咗名好好食 而且味道選擇亦都有好多.🐷 櫻花蝦章魚燒
章魚燒外皮香脆 面頭加入咗櫻花蝦 未入口即感受到櫻花蝦嘅鹹香 食落去都感受到層次分明嘅口感.🐷黑松露章魚燒
如果你鍾意松露嘅話 呢款黑松露章魚燒絕對唔可以錯過~ 黑松露醬嘅份量亦都係好大方 而且入面啲章魚粒粒都幾大粒 肉質亦都唔錯 咬落真係好爽口~.小編覺得佢哋啲章魚燒嘅價錢唔算好貴而且真心覺得好食! 強烈推薦比大家~.真‧章魚無雙📍尖沙咀厚福街7A號地下D號舖.#吃貨日常 #香港 #茶餐廳 #Cafe #麵包 #西餐 #中餐 #日本菜 #韓國菜 #泰國菜 #堂食 #好西 #食 #香港美食 #hkfoodie #foodiehk #尖沙咀 #尖沙咀好去處 #尖沙咀美食
🐷📌 #豬西食尖沙咀 #豬西食九龍
佢哋啲章魚燒出咗名好好食 而且味道選擇亦都有好多
🐷 櫻花蝦章魚燒
🐷黑松露章魚燒
小編覺得佢哋啲章魚燒嘅價錢唔算好貴
而且真心覺得好食! 強烈推薦比大家~
真‧章魚無雙
📍尖沙咀厚福街7A號地下D號舖