之前見有幾個朋友食過,想試呢間好耐架喇,今日終於試到。上到去攞位,職員俾左張座位圖俾我地方便自己搵返自己個位,都好細心☺️見全場都爆滿呀,好在book左位,坐低嘅時候,侍應都好細心地問我地係咪第一次燒,都好詳細講解俾我地聽👍🏻抵讚!啲蝦可以即夾即燒,真係好過癮,啲蝦好生猛,一夾會跳起,絕對唔可以猶疑,要快狠準🤣餐廳有預先俾定幾隻蝦我地燒住先,同埋送左每人一隻蟶子同埋鰻魚🤩出面仲有自助海鮮吧同肉類,全部都任燒架,仲有啲熟食添呀我最估唔到係海鮮吧真係好多種類呀,多到影唔晒,帶子啦,扇貝,連鮑魚同埋蠔都係任燒😍最神奇地連魚都有得燒呀,係全條🙈最鍾意食海鮮嘅一定要全部都試下,可惜嗰日我地唔算太肚餓,如果唔係一定試晒咁多呀!!肉類都好多選擇,餐廳全部都一串串咁串起左方便客人燒我下次一定要留定個肚黎試晒其他😍最後梗係食返杯雪糕啦

流水蝦

蟶子&鰻魚串

出面仲有自助海鮮吧同肉類,全部都任燒架,仲有啲熟食添呀

肉類都好多選擇,餐廳全部都一串串咁串起左方便客人燒

我下次一定要留定個肚黎試晒其他😍

最後梗係食返杯雪糕啦