2019-12-18 397 瀏覽
之前尖沙咀岩岩開果陣已經食過一次,知佢開係公司附近梗係要試下😍 新開張仲有9折優惠😍.餐牌有主打牛肉麵,乾拌麵,飯,湯,台式小食,飲品。lunch可以任何一款飯麵加$18轉套餐就可以有多一份小食同飲品😍.牛肉麵 (川味紅燒)$75 麵類既湯底有川味紅燒或者清湯簡,湯底均以天然食材同大量蔬果用文火熬煮而成既牛骨湯😍 所以湯底飲落好香濃既牛骨味之餘,仲唔會好油膩,而且川味仲帶有微辣同藥材味,真係飲得出好有誠意👍🏻 牛肉每片既比例都差唔多,而且油脂分布得好好,而且個湯好濃味,所以牛肉食起上黎更加入味,同咬落微軟煮得岩岩好之餘仲啖啖肉。(好細心地如果怕麵量唔夠,可以落單果陣講定加麵先👍🏻包你食飽飽).我地總共叫佐三個套餐,嗌佐三款小食試:涼拌小黃瓜🥒:咬落好爽口;台式泡菜:好開胃😍 有啲感覺似酸菜;百頁豆腐:加佐少少醬,食落有啲感覺似釀豆腐,三款都比我地清晒🤭 仲有飲佐冬瓜檸檬茶,飲落唔會太甜,甜度岩岩好😚 配返個牛肉麵止渴解膩一流👅.總結,店舖用料認真之餘裝潢都好花心思,環境仲好舒服😍
牛肉麵 (川味紅燒)$75
牛肉麵

總結,店舖用料認真之餘裝潢都好花心思,環境仲好舒服😍
牛肉麵