兩個囡有口福啦🤤 一直都好想帶佢地去食自助餐🤩 可以食好多好多甜品🍮同佢地鍾意食既野🤭 今次為慶祝拍拖週年紀念日🥰🍾️ 一於再帶兩個囡去食位於銅鑼灣既Mr Steak🩵Mr Steak位置好方便📍而且餐廳望到海景😍上年生日已經一行9人黎過慶祝啦🤭今年決定再黎食多次🤤因為真係太吸引啦❣️ 環境超級好💕 我地安排左坐卡位座🥰 超適合4人家庭同小朋友😘 兩個囡一坐低就已經除好鞋仔等爸爸拎野比佢地食啦🤪當然爸爸都好識做😚仲拎埋白酒同媽咪慶祝一下週年記念日啦🍾️講到拎野食💕最最最吸引既一家係海量既冰鎮海鮮山🦞🦐長腳蟹, 開邊龍蝦🤩仲有即開生蠔🤭刺身都有5-6款選擇❤️ 但最驚喜既係今次有媽咪最愛食既牛🐂😍日本和牛鐵板燒牛肉🐂 勁正啊❤️ 用左上和牛肩部的位置, 肉質嫩滑🤤 咬落口有和牛既油脂香味~ 滿足感勁高~ 超Yummy!! 仲有和牛壽喜燒🐂都勁正🤪 味道好濃好夠味~上次黎已經食完再食❣️今次都食左兩三轉🤣另外一定要提到我地既星級推介⭐️⭐️酥皮海鮮湯⭐️酥皮好脆卜卜😍 個湯夠晒熱味道又濃郁🤤🤤 兩個囡飲完一碗又一碗🙈 保守估計我地一齊飲左4碗以上🤭⭐️個人心意字句- 心太軟⭐️最重要既一環就一定係寫心意字句❤️

講到拎野食💕

另外一定要提到我地既星級推介⭐️
⭐️酥皮海鮮湯⭐️

酥皮海鮮湯

⭐️個人心意字句- 心太軟⭐️
最重要既一環就一定係寫心意字句❤️ Mr steak提供左字同筆比大家寫底想表達既心意😘師傅會按著大家既要求寫係碟上面再加埋熱辣辣出爐嘅心太軟😍呢個真係無論生日, 慶祝周年紀念定想表達任何心意, 都記得一定要寫返一張😍顏色又靚又好味😘 打卡值極高🤭 收到都一定好開心😀
心太軟

食左好多甜品🍮之後, 臨走前兩個囡話一定要食雪糕🍦😂😂😂 Mr steak提供Häagen-Dazs及Movenpick多款口味既雪糕💕 兩姊妹就叫爸爸抱佢地出去揀雪糕啦😆妹妹食完個樣開心到呢😂

生日🎂仲有壽星同行免費優惠😍 好抵😆👇🏻星期日至四有4位或以上的成人同行👭
星期五六及公眾假期6位或以上的成人同行👫並係生日月份惠顧🥰其中一位當月壽星就可以免費啦🆓🤩

酥皮海鮮湯
  • 心太軟