2023-11-26 30 瀏覽
☘️今日素食朋友帶我去食素漢堡💯口感超正呀🥳🍔WOW Chick’n Burger Combo $143🌈呢個素雞肉漢堡無論口感同味道層次感都非常之豐富👅配埋生菜絲同埋蛋黃醬💯好惹味呀👍🍟combo我就加左招牌波浪薯條:Crinkle Cut Fries🍟脆卜卜又好味🔥食完一條又一條🤤不得了💯🥤Matcha Milk Shake : 佢哋呢度嘅奶昔都唔可以錯過架❤️抹茶控一定要試吓呀❤️佢哋係用不含乳製成份雪糕同埋燕麥奶做✅食得放心喔🥳🍔WOW Barbecue Burger Combo $153🌈佢哋個漢堡包口感鬆軟✅素牛漢堡口感同味道真保媲美真牛肉 👍咬落口有肉汁又有肉嘅纖維感💯漢堡扒好有質感喔🥳🍟另一个combo我地就加左脆薯寶Tater Tots 🔥香脆嘅外皮同埋軟糯嘅薯仔🥔新鮮炸出黎真係無得輸呀🥳🥤Vanilla Milk Shank🌈另一杯我哋就揀咗雲呢拿奶昔👍呢度奶昔味道選擇多多👅配埋美味嘅漢堡一齊食🤤真係絕配呀🥳
☘️今日素食朋友帶我去食素漢堡💯口感超正呀🥳

🥤Vanilla Milk Shank