2017-09-09 239 瀏覽
三天前已預定好海鮮蒸鍋,每位338(兩位起),同親友先打完四圈,馬上出發,一去到就有得食。先來個雞煲,有少少麻辣,吊起嫩滑雞鮮味。食完雞煲,服務員馬上幇忙換上蒸鍋,南瓜排骨放係底,上面蒸海鮮,服務員全程幫忙蒸海鮮。 可以放心一路食一路閒聊,仲有掛牆大電視睇。端出一大盤海鮮拼盤有多種新鮮海產,由於今日冇象拔蚌,所以改左龍躉班塊、另外有開邊龍蝦、大大隻日本元貝、紐西蘭大蟶子、大連鮮活鮑魚、沙井生蠔、新鮮肉蟹⋯⋯手切牛肉全部都很新鮮,龍蝦肉質爽夾鮮甜接下來的龍躉都很爽滑、元貝及蒜蓉蟶子鮮甜鮑魚仲好郁緊、好新鮮、食慾大增談到鮮甜度,肉蟹肯定無得頂、大大只生蠔、爽脆滋味十足,由於食材新鮮,每款海鮮都令人滿意。食完豐盛海鮮餐,係時侯食蔬菜一解油脂,其中最欣賞係蒜蓉茄子,茄子全去皮完全冇嚡口感覺。最後的精神- 南瓜排骨粥,滲入鮮甜海鮮汁,超正套餐包各式非酒精飲料、多款飲料任飲、內部裝修座位佈置亦舒適合理。服務員特地提醒食客,因要確保海鮮蒸鍋食材新鮮,所以須預早一日預訂哦!
雞煲

食完雞煲服務員馬上幇忙換上蒸鍋,南瓜排骨放係底,上面蒸海鮮,服務員全程幫忙蒸海鮮。 可以放心一路食一路閒聊,仲有掛牆大電視睇。

端出一大盤海鮮拼盤

海鮮併盤

手切牛肉
生切牛肉

全部都很新鮮,龍蝦肉質爽夾鮮甜
龍虾

接下來的龍躉都很爽滑、元貝及蒜蓉蟶子鮮甜
聖子

鮑魚仲好郁緊、好新鮮、食慾大增

大連鮑魚

肉蟹

蒜蓉茄子

最後的精神- 南瓜排骨粥,滲入鮮甜海鮮汁,超正

南瓜排骨粥底

雞煲