朋友仔正日生日🎂諗住帶佢去好d嘅餐廳食飯,佢好suprise,因為呢間系佢曾經對前度講好有聖誕氣氛嘅餐廳,如果可以去慶祝就好喇嘅店,變相呢家生日嚟食反而好有治療嘅感覺一開始上咗麵包先嘅,個醬嘅味道食得出有香草味類似少少牛油味咁,配脆口麵包真系好味😋個醬配得好👉🏻香辣雞翼配蜜糖蛋簧汁辣味偏淺,食唔到辣嘅都食得落,醬汁好香蜜糖味,蛋簧汁除咗味道更好作用之外,令雞翼口感可以滑身咗👉🏻食肉獸薄餅食肉獸pizza入面有:辣肉腸、燻肉、意大利腸等,批底中等薄身同脆口,細心咁已cut好咗8份,d芝士仲可以拉到勁長,食得出好濃芝士同腸嘅肉香味,值得order👉🏻意式芝士大啡菇扒漢堡呢個漢堡最大優點真系個芝士大啡菇超級香,應該有落調味粉調過,加埋生菜🥬同麵包食真系又多汁又好咬口,麵包🥯亦都有先烤到脆口,i like it~👉🏻黑松露野菌意大利飯我試過食最差意大利飯嘅經驗,一係就冇乜味、一系個飯太軟身、一系太水汪汪feel,好采以上咁多樣經驗都冇發生今次身上,仲好香黑松露同野菌味道添🥰🥤嘢飲方面因太少餐廳系有提供奶昔服務,我哋分別叫咗朱古力奶昔同士多啤梨奶昔口味,造型真系好吸引,咁高身又咁大杯真係好滿足,

麵包

香辣雞翼配蜜糖蛋簧汁

👉🏻香辣雞翼配蜜糖蛋簧汁

👉🏻食肉獸薄餅

👉🏻意式芝士大啡菇扒漢堡
黑松露野菌意大利飯

👉🏻黑松露野菌意大利飯
士多啤梨奶昔

🥤嘢飲方面因太少餐廳系有提供奶昔服務,我哋分別叫咗朱古力奶昔同士多啤梨奶昔口味,造型真系好吸引,咁高身又咁大杯真係好滿足,仲有打卡影相📸️都一港,味道同我哋想像嘅人樣唔錯嘅

朱古力奶昔

✍🏻呢餐好正系環境舒服😌、氣氛好、又熱鬧、服務好同嘢食都好到位,所以慶祝日子我會揀約朋友去番呢到

🙋🏻‍♀️俾多啲機會唔同食店,只要樂意比機會,通常進步空間可以好大,時日有加會愈做愈好,香港人太健忘急速,對一般評價或要等既食店都唔會返轉頭,相信大家可抱著支持本地食店想法,成長對每間餐廳都十分重要,請一齊多一分抱容之心❤️。👍🏻
朱古力奶昔
2019-12-16