每隔一兩星期就會同foodie同事喺公司附近覓食,但觀塘呢個地方真係頗可惜地冇乜餐廳食完係好欣賞好喜歡⋯Nutmad係少有地食完會即刻想encore,甚至連好朋友同我慶祝生日都揀咗番嚟呢度☺️呢度平日lunch嘢食都跟飲品,週末lunch就要散嗌喇~🐷慢煮黑毛豬 $158呢個黑毛豬真係好!好!食!夠晒厚身juicy🤤 而且喺豬扒表面應該係落咗少許蜜糖,甜脆香,配埋襯底嘅蜜桃sauce,好正,極推介👍🏻👍🏻👍🏻🍅海鮮蕃茄醬長通粉 $130帶有少許香辣味,酸甜辣味都幾balance~ 海鮮量都唔姑寒,不錯不錯👌🏻🐣法式多士 $82另一樣必點嘅就係呢個法式多士,份量好足,四個人share都夠食👍🏻👍🏻雪糕食得出係movenpick嘅雲呢拿味,好正~多士夠厚身,外脆內軟,香蕉亦沾咗糖水並且焦糖化咗,好脆好香甜🍌推介!!
呢度平日lunch嘢食都跟飲品,週末lunch就要散嗌喇~

慢煮黑毛豬

🐷慢煮黑毛豬 $158