嘩嘩嘩!朋友介紹先發現呢度有日本國產黑毛和牛放題!講緊只係$368/位😱😱😱仲要完全冇Hea你,乜都有得食,仲有得自助炸嘢!😍日本國產黑毛和牛放題除咗包國產黑毛和牛之外,仲包括可以任食嚴選澳洲M6和牛、極上安格斯牛排、特級美國穀飼牛、美國進口牛肉、美國自然豚肉片、海鮮盛合、炸物、雞件、任食刺身😱聽到都已經覺得一定會飽到傻🤣🤣環境都算唔錯,疫情之下,枱同枱之間都會有塊膠板隔住👍🏻首先可以揀湯底,我哋就揀咗雙拼,咁就可以試到兩款。真係冇諗過$368可以食到一啲咁靚嘅日本黑毛和牛,仲可以食埋澳洲M6和牛,大家睇圖片就可以見到,我哋嗰陣都係非常之震撼,冇諗過竟然可以任食😱有啲懷疑店家會蝕錢🤣🤣A4黑毛和牛食落去真係入口即溶㗎!🥺🥺油脂超級豐腴,牛味係極鮮!😭💕我就鍾意擺入去鍋入面輕灼大概10至20秒左右,咁就會係三至五成熟,呢一個熟度for黑毛和牛係最好✨跟住再可以自己喺出面拎一啲生菜,咁就可以包住黑毛和牛食,咁樣食係最解膩💕海鮮方面大推廣島蠔!好鮮甜😋😋其他肉類都唔錯而刺身方面我就推薦甜蝦、帶子、油甘魚❤️👍🏻全部都好鮮甜玩炸嘢竟然有燒賣俾你!🤣🤣好正,即刻炸咗兩串,仲有一啲好特別味道嘅粉可以

環境都算唔錯,疫情之下,枱同枱之間都會有塊膠板隔住👍🏻

首先可以揀湯底,我哋就揀咗雙拼,咁就可以試到兩款。

海鮮方面大推廣島蠔!好鮮甜😋😋其他肉類都唔錯

刺身方面我就推薦甜蝦、帶子、油甘魚❤️👍🏻全部都好鮮甜

玩炸嘢竟然有燒賣俾你!🤣🤣
好正,即刻炸咗兩串,仲有一啲好特別味道嘅粉可以俾你落落去,例如有孜然粉、地獄麻辣等等😍

唔好以為放題甜品總係伏,呢度竟然有朱古力糯米糍,仲要真係幾好味,又真係估佢唔到,先頭都諗緊拎唔拎好🤣

林尾仲要送多兩杯movenpick或者Häagen-Dazs嘅雪糕可以拎走慢慢食 😋大滿足

📍 稻八日式火鍋炸物放題 (大埔)
大埔舊墟直街4-20號美新大廈地下A2號舖
  • 刺身