2020-08-13 1224 瀏覽
新麻浦海鮮嫩豆腐鍋配飯全州牛肉拌飯價錢💲: $34/ $34好味程度😋: 4.4/5服務🍴: 3.8/5環境🗾: /性價比🥢: 5/5‼️(外賣優惠)回頭率😚: 4.5/5 (外賣優惠)-繼上次beans,今日又介意第二間抵食外賣,就係新麻蒲!大家都知佢係韓國餐廳啦,平時一個lunch set都唔太平,點知比我發現而家外賣有4個餐係$34,真係抵到嚇死人,雖然唔包嘢飲🧃-要講的就係咁的價錢佢完全冇hea你!😚 我叫左海鮮嫩豆腐鍋配飯。呢個就係泡菜湯咁,但入面的海鮮唔係用急凍海鮮仔hea你,而係比足一隻大蝦,2隻青口同小小蜆你!😱試問咁的價係邊到有!佢隻大蝦仲要係彈牙架!因為有咁多海鮮,所以個湯好甜,唔係淨泡菜味咁dry😂 係有濃濃的海鮮味!唯一挑剔就係個飯勁軟,一patpat有啲核突,但放返湯搞散佢就好啲!🥳-另一個叫左全州牛肉拌飯!呢個又係唔係比牛肉碎你,而係滿滿的牛肉片,好韓國風味😝拌飯有菠菜,豆芽,蘿蔔咁撈埋一齊好滿足。拌飯重點係個個辣醬,佢地都一樣比好多你,唔洗驚冇味🤟🏻最特別係面頭有隻心形煎蛋,真係好鬼sweet,$34就有好豐富的一餐啦!佢全日都有做優惠!我係將軍澳分店買,其
新麻浦
海鮮嫩豆腐鍋配飯
全州牛肉拌飯
價錢💲: $34/ $34
好味程度😋: 4.4/5
服務🍴: 3.8/5
環境🗾: /
性價比🥢: 5/5‼️(外賣優惠)
回頭率😚: 4.5/5 (外賣優惠)
另一個叫左全州牛肉拌飯!呢個又係唔係比牛肉碎你,而係滿滿的牛肉片,好韓國風味😝拌飯有菠菜,豆芽,蘿蔔咁撈埋一齊好滿足。拌飯重點係個個辣醬,佢地都一樣比好多你,唔洗驚冇味🤟🏻最特別係面頭有隻心形煎蛋,真係好鬼sweet,$34就有好豐富的一餐啦!佢全日都有做優惠!我係將軍澳分店買,其他分店可能就要打去問下啦🤭