2022-10-19 69 瀏覽
最近受朋友影響多左食Poke,呢間響重慶大厦地庫商場新開張既Peek-a-poke,落單比錢先知原來做緊全單八折優惠,好抵食!溫馨提示: 下列標示為原價① 加州風味 $98刺身三文魚,青瓜,雞蛋絲,三文魚子,果仁芝麻醬② 吖嘻先生 $88刺身吞拿魚,枝豆,香菇,青葱,山葵乳酩醬個底可以單選或雙拼壽司飯,珍珠糙飯及沙律菜。第一次食無自由配搭,試下餐廳推介組合。份量唔算少,配料幾多。個果仁芝麻醬無乜特別,山葵乳酪醬比較有後勁。但我覺得醬汁就唔太夠,食到後期我覺得似乾啃緊個飯。有比較就有傷害,之前食開另一家 Poke 店雖然位置無咁就腳,但賣相及味道都好似比較吸引。③ 炸雞 $48六件炸雞新鮮炸起,但肉質有少少乾,食到炸粉。醬汁味道唔錯但食唔出係咩味,有少少辣椒碎,不過味道唔太出。.④ 桂花烏龍茶 $20熊仔樽裝冷泡茶,飲唔晒仲可以拎走。
溫馨提示: 下列標示為原價
加州風味

① 加州風味 $98
刺身三文魚,青瓜,雞蛋絲,三文魚子,果仁芝麻醬
吖嘻先生

② 吖嘻先生 $88
刺身吞拿魚,枝豆,香菇,青葱,山葵乳酩醬
個底可以單選或雙拼壽司飯,珍珠糙飯及沙律菜。
炸雞

炸雞 $48
④ 桂花烏龍茶 $20
熊仔樽裝冷泡茶,飲唔晒仲可以拎走。
加州風味
吖嘻先生