2024-03-13 268 瀏覽
成大班frd係冬天, 總係好岩BBQ 今日就跟著班frd去到大埔, 個位係去大尾篤既半路, 係weekend可以超平泊車~ 我地都見到唔少人係踩單車黎食🚴🏻‍♀️weekend既價錢都好親民, $18x每人就可以任食呢個晚餐時段. 去到個場超大, 每張枱中間既空間都好闊落, 唔洗驚嘈到/整到大家. 仲有好多狗仔一齊🐶😍食物選擇都算唔錯, 有丸、腸、肉、菜、麵包+唔好既公仔麵🥩🥬🍞, 有個煲仔可以煮麵同菜. 肉類同丸類既調味都不錯, 係某d會咸左d. 我地幾鍾意佢有得煮麵, 冬天加埋配菜一齊食就好暖笠笠哈哈. 🥢總結: 如果有一大班frd想BBQ會再揀呢到, 時間充裕地方又大, 係無揸車既朋友黎會麻煩d~
成大班frd係冬天, 總係好岩BBQ