[超多board game 玩  有d似party room。唔小心一食食左兩個鐘 ]係西洋菜南街一間小小的樓上CAFE好適合同一大班朋友/ COUPLES 來吹水玩BOARD GAME/ 食下野 以為CAFE會好快食完,點知同男朋友一食就食左兩個鐘 玩BOARD GAME玩到不知日夜 重要D SOFA 好好坐 落ORDER係用"黑板仔"架,小小的GIMMICK野好可愛韓式炸雞長通粉 $ 108 SET 配飲品個韓式辣醬好野味,好吸引  而且又唔會太咸 炸雞係岩岩新鮮出爐熱辣辣好FRESH,炸皮唔會太厚岩岩好!肉醬MUSHROOM意大利粉 $98 SET 連野飲佢D肉醬唔會太咸,COMPARE TO 連鎖快餐個隻肉醬意大利粉 所以食完都唔THIRSTY MUSHROOM份量都幾多,每淡意大利粉都有MUSHROOM  而且賣相好靚  呢杯CHOCOLATE MILKSHAKE 超出色!!!!!! 好濃朱古力味,絕對無偷功減料重有一層好厚好厚的CREAM係面,大推介! MATCHA 沙冰呢杯比係上面個杯就無咁好飲  雖然係我最鍾意的MATCHA但沙冰密度唔係好高,似一杯溝左好多水的MATC

係西洋菜南街一間小小的樓上CAFE

以為CAFE會好快食完,點知同男朋友一食就食左兩個鐘

落ORDER係用"黑板仔"架,
小小的GIMMICK野好可愛

韓式炸雞長通粉 $ 108 SET 配飲品
個韓式辣醬好野味,好吸引

而且又唔會太咸
炸雞係岩岩新鮮出爐
熱辣辣好FRESH,炸皮唔會太厚岩岩好!

肉醬MUSHROOM意大利粉 $98 SET 連野飲

所以食完都唔THIRSTY
MUSHROOM份量都幾多,
每淡意大利粉都有MUSHROOM

而且賣相好靚

好濃朱古力味,絕對無偷功減料

重有一層好厚好厚的CREAM係面,
大推介!

MATCHA 沙冰
呢杯比係上面個杯就無咁好飲

雖然係我最鍾意的MATCHA
但沙冰密度唔係好高,
似一杯溝左好多水的MATCHA思樂冰加糖醬

我諗DRINKS方面叫番MILKSHAKE會正好多