小編最近發現超可愛嘅奶茶火鍋🧋 冇諗過可以用奶茶嚟打邊爐 有三個茶底可以選擇分別係阿薩姆鮮奶茶、抹香鮮奶六、凍頂烏龍鮮奶茶小編今次就揀咗阿薩姆鮮奶茶😍每一個套裝都包括鍋具、加熱器、九宮格配料同埋我哋自己揀嘅奶茶底😍見到呢一個咁可愛嘅鍋 真係好難唔心動😍 非常可愛 擺晒配料上去 成個感覺即刻出咗嚟🐷配料一共有九款包括係仙草、珍珠、紅豆🫘、紫米、西米、小丸子、地瓜圓及芋圓、椰果、寒天晶球每款配料都唔錯 特別係小丸子同埋珍珠 非常有嚼勁🐷 奶茶嘅份量亦都好多 夠fill3次有多🥰天氣轉涼 咁樣食返個奶茶火鍋真係好特別 而且當成個鍋被燒熱嘅時候 啲奶茶係暖笠笠 非常之暖心👻😍每套只係$168😋 就可以買得到得 享受到滿滿嘅儀式感同埋咁特別嘅奶茶火鍋體驗🐷.荳號📍旺角花園街3-5號鴻威大廈地下4-5號舖.#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #旺角 #奶茶火鍋 #旺角好去處 #旺角美食 #旺角珍珠奶茶 #旺角台式飲品 #珍奶 #台式飲料
阿薩姆鮮奶茶、抹香鮮奶六、凍頂烏龍鮮奶茶
小編今次就揀咗阿薩姆鮮奶茶😍

配料一共有九款包括係