2021-11-20 1061 瀏覽
啱啱過左lunchtime 最多人既時間,諗食乜好,行行下見面Cupping Room,一早聽過佢地既咖啡好出名同埋經常係咖啡比賽攞冠軍。就試吓佢有咩特別啦!經店員介紹有Lunch SetOrder 意粉加錢可以飲埋手沖加左$50飲咗佢哋最貴Icons Coffee Filter Coffee見店員有善,問可唔可以上咖啡先,怕濃味食物影響飲咖啡味道。因為小弟都有玩開手沖:PRigoberto Herrera La Esperanza熱飲果陣,有好突出菠蘿香氣,同時我鐘意玻璃樽方便保温和保留香氣,不過唔肯定依隻咖啡豆本身Body或者用既手沖法唔同小弟,body 比較清淡。凍左有好少少少酒味。Signature PastaSquid Ink Spaghetti Aglio E Olio $128飲左大部分咖啡,上咗依個墨汁意粉,估唔到非常好食,好濃味又有少少辣,有3隻grilled好香虎蝦。總結:意粉超出預期,十分好味,不過今次隻咖啡就唔算令人難忘,店員都幾有禮貌。

經店員介紹有Lunch Set
Order 意粉加錢可以飲埋手沖

Signature Pasta

2021-11-10
  • Squid Ink Spaghetti Aglio E Olio