星期六下午去APM睇電影☺️當然要食返個豐富的lunch先啦😍去邊間食交俾地膽朋友決定,佢話要帶我去食好啲好耐都未試過去工廈食飯啦,今次來這間go inside kitchen個名都好特別,裝修簡單,非常舒服,好有放假feel 睇下有咩食先,一張簡單的set lunch Menu,內容都很豐富,由意粉去到扒類都有嘩,有我最愛的煙三文魚芝士pizza 😍一於叫這個啦,朋友就揀了卡邦尼豬頸肉闊面。首先上枱時蒜蓉包,蒜蓉和牛油味重,法包烘得很脆跟餐餸餐湯,甘粟忌廉湯,很香濃的粟米蓉配上忌廉,正跟餐加$12 ,田園沙律🥗新鮮跟餐加$15 ,黑松露蜜糖雞翼,和朋友每人一隻,很香濃的黑松露味,咬落去雞翼非常多汁,表面應該用蜜糖烤,值得一試主菜來了,卡邦尼豬頸肉闊麵,很香啊,非常creamy ,好有水準煙三文魚芝士pizza ,果然冇令我失望,芝士非常重,拿起的時候可以做到拉絲的效果, pizza餅底非常脆薄,再配濃濃的一層芝士,口感非常豐富,芝士控必定要試,再配軟滑的煙三文魚,一流我食左6塊,太飽啦😂Cappuccino跟餐加$12 ,如果凍飲再加多$2,奶泡豐富,在這個休閑的星期六下午,嘆番一杯咖
個名都好特別,裝修簡單,非常舒服,好有放假feel
蒜蓉包
首先上枱時蒜蓉包,蒜蓉和牛油味重,法包烘得很脆
甘粟忌廉湯
跟餐餸餐湯,甘粟忌廉湯,很香濃的粟米蓉配上忌廉,正
田園沙律
跟餐加$12 ,田園沙律🥗新鮮
黑松露蜜糖雞翼
卡邦尼豬頸肉闊面
12寸煙三文魚焗芝士pizza
,再配軟滑的煙三文魚,一流
我食左6塊,太飽啦😂
Ice cappuccino
Cappuccino
Cappuccino跟餐加$12 ,如果凍飲再加多$2,奶泡豐富,在這個休閑的星期六下午,嘆番一杯咖啡作結尾,人生樂事
2018-05-19
蒜蓉包