以前大時大節,屋企有人生日都會book Mr Steak 食buffet,有段時間無去,最近適逢小朋友就生日,就book 左Mr Steak buffet "懷緬"一下😂睇下係咪仲keep 到個水準地方闊落,唔會迫到枱貼枱,我地安排左坐窗邊位😍望住維港景超正野食款式真係超多選擇,甜品已經有一個大corner🤗海鮮、生蠔、刺身、冷盤、熱食應有盡有依家buffet 好多都無生蠔,通常有龍蝦就唔會有生蠔,一係有生蠔就無龍蝦,但呢度兩樣有齊晒!熱食都超豐富,有得任食佐賀牛👍西式、中式、日式基本上你諗到嘅佢都有而且食材唔係得啲普通野,有花膠呢啲高級食材生蠔同海鮮新鮮,無怪味👍staff refill 得都好快特別一提係佢地個和牛炒飯,平時食buffet 絕對唔會食飯嘅我,食左兩碗😂炒得好香飲品最特別有Twinings 果茶飲,可以消一消滯嚟Mr steak 必食就當然係佢地嘅心太軟啦,外脆內軟,朱古力甜度適中,一定要稱讚一下畫碟嘅staff👍手字寫得好靚,而且好快手,每晚寫咁多碟都keep 住每碟都咁用心畫成餐飯我地成家連小朋友都食得好滿足,捧住個肚走🤣嚟緊母親節我地都決定再嚟多次

而且食材唔係得啲普通野,有花膠呢啲高級食材

生蠔同海鮮新鮮,無怪味👍staff refill 得都好快

飲品最特別有Twinings 果茶飲,可以消一消滯

2024-04-22
生日