2022-09-18 1518 瀏覽
平時番工要Grab & Go, Pret a manger 都一定係我首選,只為快靚正,又多分店,又唔使諗。今日一如以往,諗住食個快早餐,但係整體質素都下降,無論食物質素定係服務一樣。明明已經冇人排隊,但係俾錢都要等,同埋手腳好慢,入到去有空枱,但係枱面仲見到上一手客人剩低嘅垃圾。 邀請佢哋清潔,都係要等一陣先處理到。叫咗沙律,煙三文魚三文治,同埋北京烤鴨卷。沙律菜正常發揮,但係煙三文魚個三文治咸到嚇親人,但係估唔到除咗咸之外,入面竟然可以食到幾塊魚鱗🫠🫠 北京填鴨券一直都食開,但係今日再食,唔知係因為存放泰萊定係乜嘢原因,鴨肉嘅質地好梅,整體味道似叉燒多過似鴨。