今日經過銅鑼灣,好想食炸雞!就諗起之前有做買一送一既Sodam Chicken,即管黎碰下運氣,點知仲有更勁既discount- 係買一送二!!買一送二既餐單,買貴送平既,任mix and match!送二唔代表送兩份炸雞,係一份雞一個小菜!仲有飲品既買一送一🥂‼️但有野要注意呀- 1. 太陽芝士炸雞唔包買一送二2. 送果兩款都會計返原價加一我地最後嗌左1️⃣ 三併炸雞 (蜜糖芥末香蔥炸雞+ 黃金咸蛋炸雞 + 檸檬柚子炸雞)三款黎講,柚子夠清新;咸蛋比較膩;都係蜜糖芥末最好食!全部都好脆口!😋😋2️⃣ 雙併焗雞 (蜜糖蒜香焗雞 + 紫菜焗雞)蜜糖蒜香焗雞好食啲,因為啲汁好夠味!反而夠雞唔係好索到啲紫菜粉!但兩者都好脆!😋😋份量好多- 各有一隻雞槌; 兩塊雞腿肉;一隻雞全翼- 兩個人食唔哂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️3️⃣小菜 (泡菜魷魚)好彩嗌左魷魚冇嗌薯條,冇咁膩!4️⃣ 買一送一既飲品 (蘋果雞尾酒,海特雞尾酒)一杯原價$78,計埋加一,而加兩杯大概$90有找!店家好貼心,有送紙袋裝口罩!最後多謝一位短頭髮侍應姐姐好好既service!! 😊😊 優惠做到四月尾!

仲有飲品既買一送一🥂

‼️但有野要注意呀-
1. 太陽芝士炸雞唔包買一送二
2. 送果兩款都會計返原價加一

我地最後嗌左

三併炸雞

2️⃣ 雙併焗雞 (蜜糖蒜香焗雞 + 紫菜焗雞)

雙併焗雞

3️⃣小菜 (泡菜魷魚)

泡菜魷魚

好彩嗌左魷魚冇嗌薯條,冇咁膩!

4️⃣ 買一送一既飲品 (蘋果雞尾酒,海特雞尾酒)

一杯原價$78,計埋加一,而加兩杯大概$90有找!

店家好貼心,有送紙袋裝口罩!

最後多謝一位短頭髮侍應姐姐好好既service!! 😊😊

優惠做到四月尾!

2020-04-16
三併炸雞