呢間韓燒主打濟州豬肉🐖佢個位置好奇怪,響德福food court入邊,但係又有自己專屬嘅坐枱。對於唔係成日行德福嘅朋友,唔太易搵。我哋無叫套餐,叫咗四樣嘢:斧頭牛、豬腩肉、鱔、雞肉斧頭牛👋🏻本人覺得腌料比較偏甜、燒完之後食落好似啲蜜汁牛柳粒粒咁,個人覺得浪費咗牛嘅本身有嘅味道,而加了腌料,令到舊牛好甜,十分失望豬腩肉👍🏻厚切,燒出嚟好香口,配泡菜、蒜片、辣椒、包菜醬、加埋生菜包住食好好味、豬比牛更為出色燒鱔👋🏻燒出嚟不過不失,無脆口嘅感覺,佢無傳統配上腌咗紫蘇葉,只係跟咗新鮮嘅紫蘇葉,唔會推薦雞肉👋🏻不過不失,正常發揮,無乜特別話好定唔好包肉嘅生菜要另外單點,38蚊份,有啲唔抵(食開嘅韓燒店都係無限追加🥬)。其它前菜算唔錯,尤其是個雞蛋芝士🧀,泡菜雞蛋都唔錯,可以任添🤭題外話,當晚我地個枱全程有待應主動幫忙燒肉,所以有感服務豈不錯👍🏻
呢間韓燒主打濟州豬肉🐖

我哋無叫套餐,叫咗四樣嘢:斧頭牛、豬腩肉、鱔、雞肉

斧頭牛👋🏻

豬腩肉👍🏻

燒鱔👋🏻

雞肉👋🏻
不過不失,正常發揮,無乜特別話好定唔好