2023-07-26 2189 瀏覽
呢間係位於西貢傲瀧門口嘅西餐廳,都算比較偏僻。餐廳樓上有間超級市場,都有啲特別嘅鬼佬嘢買,但係附近就冇乜野行,所以今次都係專登嚟食個lunch 🥰本身餐廳係出名有條樓梯可以打卡,但係我自己都覺得冇乜特別🤔反而我最後一張相嗰個位就幾靚⭐️Mocha 飲落都幾香,同埋幾滑,正常水平⭐️ Ultimate Wagyu Beef Burger $195雖然睇落份量唔係好多,但係食落都夠飽。重點塊牛當然幾好食,有牛味加少少juicy ☺️⭐️ Spaghetti Arrabbiata $175呢個係辣蕃茄醬意粉,係vegan 既,第一啖食落覺得意粉做到Al dente,唔會煮得好淋,但係又未去到homemade level,第一啖食落辣辣地幾過癮,之後越食越辣🔥🔥🔥呢間餐廳總結嚟講係偏貴,話晒都係豪宅門口嘅餐廳,做吓一日富豪都ok ,都幾chill 嫁😜

⭐️Mocha
飲落都幾香,同埋幾滑,正常水平

⭐️ Spaghetti Arrabbiata $175