2024-01-24 55 瀏覽
今次踩入左Hoi Fu,心水咗個超可愛嘅Panda Wonton,實話實說,冇失望過!🐼 開胃前菜就揀咗黑木耳同黃瓜,都係輕盈爽口,木耳拌著蒜蓉同醋,酸酸地好入味;黃瓜配上芫荽、芝麻、花生同松子,再淋上芝麻醬味道豐富得嚟又唔膩。雲吞嘅選擇真係令人眼花撩亂,湯底都有六款,加配料仲有得揀!😋 我地試咗椰菜雲吞配麻辣湯、韭菜雲吞配海帶湯,雲吞嘟嘟嘟,皮薄餡軟,又滑又嫩,肉餡調味得剛剛好,一啖一個啱晒我哋女士!啱晒我口味嘅脆口蘿蔔干配雲吞,啖啖脆感,味道剛好,一啲都唔鹹口!🍲 今次食嘅體驗好正,冇得輸嘅平民美食,簡簡單單就滿足到我嘅食慾,想食得健康又想飽肚兼快手,嚟呢到真係揀唔錯!下次駛會再嚟,試埋其他選項!