招聘中
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
譚仔好似7-11咁,總有一間會係左緊,而我公司附近就正正有一間,每日返工都會經過。作為一個好鍾意試新野個人一定要試試佢!------------- ⇣ 食後感想 ⇣ -------------🍜 黃金魚湯米線 配烤魚柳及魚肚|$47魚湯係用咗黃燈籠辣椒,所以個湯底係黃黃地。湯底由5小辣起跳,今次叫咗小辣,辣度都幾夠。配料除咗平時啲韮菜、芽菜同腐皮外,仲加咗荽茜,所以唔食荽茜嘅朋友記咗走咗佢喇!烤魚柳有兩塊,size同宣傳圖相符,食落啖啖肉,仲要無骨!味道上甜甜地,肉質比較厚實。魚肚size好似豆卜咁,冇任何異味,吸曬啲魚湯味,我覺得個魚湯都幾啱我口味,所以個魚肚好食!🐟 涼拌薑蔥爽辣魚皮|$23魚皮配上特製薑蔥辣汁,另外再配搭花生粒、荽茜及辣椒。辣汁十分重口味,味道略甜,自己唔太鍾意。魚皮十分爽口,冇腥味,有厚有薄,自己鍾意食薄身啲嘅口感。🍑 凍烏龍白桃蜜|加配 $13飲唔稱唔上伏,但同想像中有好大出入,完全冇烏龍味,當佢係白桃汁飲會好啲。叫咗少甜,甜度啱啱好,正常糖嘅話應該會甜死。味道上都幾清,飲嚟解辣都唔錯。------------------------------/大家鍾意見嘅

🍜 黃金魚湯米線 配烤魚柳及魚肚|$47

黃金魚湯米線 配烤魚柳及魚肚

🐟 涼拌薑蔥爽辣魚皮|$23

涼拌薑蔥爽辣魚皮

🍑 凍烏龍白桃蜜|加配 $13

凍烏龍白桃蜜

/大家鍾意見嘅話請follow、like & comment,你地嘅支持係我更大嘅動力!/

📍 譚仔雲南米線 (馬鞍山)
馬鞍山西沙路608號馬鞍山廣場2樓266, 267A-B & 268號舖

食評只反映餐廳當日及該分店情況!

📸 打卡值 ▪ 💛💛🖤🖤🖤
😋 好味值 ▪ 💛💛💛🖤🖤