2023-01-11 128 瀏覽
一直都知道有佢嘅存在記得佢唔係tiramisu 起家,著名英文風擺設, weekend: coffee and brunch 平日收工後去,電話冇人聽諗住問下有冇得walk in,7pm 有得walk in 諗住上天眷顧。一入去唔比坐,要上上一層,對住AC風口位講咗幾次要調校高啲溫度,因為waiters 話唔比轉枱。樓上雅位都知咩料,0 service,有menu冇人理,冇比水,冇比碟,冇比餐具,又唔係自助bar。算,叫野食:signature burger冇芝士脆脆亦冇其他代替單上到黎已經唔熱,漢堡包唔熱,漢堡半熟又唔熱。steak 唔係原反上,係好有心幫你切咗,但冇味,冇溫度。冇牛味都算連salt and pepper都冇,靠表面嘅herbs ?冇味冇溫度已經真心嬲,2碟本來跟粗薯變薯格?(留意返又係唔熱嘅)已經冇心再食,4舊水冇味冇溫度薄切“牛扒“真係kick算,試埋signature tiramisu 先走。又一失望,真係免費請我食都未黎。係太多人介紹推到咁高定我要求過高?
一直都知道有佢嘅存在
signature burger冇芝士脆脆亦冇其他代替單
上到黎已經唔熱,漢堡包唔熱,漢堡半熟又唔熱。

已經冇心再食,4舊水冇味冇溫度薄切“牛扒“真係kick

算,試埋signature tiramisu 先走。
又一失望,真係免費請我食都未黎。
係太多人介紹推到咁高定我要求過高?

2022-12-29