是夜慶祝亞Q 生日~她想食西餐~ 又想唔限時食~ 我就唸到呢間~電話book位~接線侍應有禮貌地同我登記~到當日~餐廳致電我溫馨提示都好有禮貌😀星期五晚,坐無虛席~近乎每枱都點主打菜: 德國咸豬手~同德國啤酒~氣氛熱鬧😊重麥味~好香🍺👇🏿德國腸拼盤仔腸款式選擇多~ 配芥苿食正一口啤酒,一口腸~ 正正😋👇🏿主菜: 脆皮咸豬手外皮脆卜卜~ 配一啖咸豬肉~😋yum😋再黎三文魚pizza 薄批脆卜卜配濃厚芝士+三文魚夾火箭菜~pefect match 👍😀食下飲下傾下再飲下~ 一樂也✌🏼️✌🏼😁今晚重頭戲黎啦~👇🏿預先特別order 的Apple StrudelApple strudel 外脆內軟~ 蘋果肉鮮甜~ 夾埋雪糕~~ 正到呢~~ 生日字句待別要求畫個皇冠代表 Queenie好靚~😀😊😁 總結: 食物質素高,鋪面裝飾用心,有氣氛,侍應們有禮~是夜開開心心,美食美(啤)酒,歡聚慶生的一晚埋單離開前,侍應再向Q 講 Happy Bday ~ Queenie ( oh ~ so sweet )誠意推介😊

電話book位~接線侍應有禮貌地同我登記~
到當日~餐廳致電我溫馨提示都好有禮貌😀

氣氛熱鬧😊

重麥味~好香🍺
👇🏿德國腸拼盤

仔腸款式選擇多~ 配芥苿食正
一口啤酒,一口腸~ 正正😋

👇🏿主菜: 脆皮咸豬手

外皮脆卜卜~ 配一啖咸豬肉~😋yum😋

再黎三文魚pizza

食下飲下傾下再飲下~ 一樂也✌🏼️✌🏼😁

今晚重頭戲黎啦~
👇🏿預先特別order 的Apple Strudel
Apple strudel