餐廳: 泰皇閣泰國菜館
資訊:

夏天熱辣辣的時間,真係特別想食D凍野或惹味的食物!☀️泰國🇹🇭菜真係我最近都好想食的菜式!又夠開胃呀! 😍而食泰國菜,一定會想到去九龍城呢!🧡九龍城真係有好多泰國菜的選擇!今晚選了泰皇閣泰國菜館呢!✅-很受歡迎的一家,真的坐無虛席呢!很多人支持呢! ✨立即也點了不少食物!😍-主食方面點了蛋包鮮蝦金邊粉🍝,好足料呢! 有花生碎,大蔥等等不同的配菜,最重要不會太乾身呢!💝呢個真係好重要! 夠濕潤度又開胃!💯而且份量十足呢! 真的有大大份的蛋及金邊粉,超級滿足呢!💯-小食方面點了泰東生菜包,一直都好鍾意食生菜包🥬🥦因為開胃又好食,而且份量好有驚喜呢!🥰-另外點了馬拉盞炒通菜🥬🥒,超級惹味,通菜新鮮而且份量十足!我覺得味道好足夠,岩晒我呢種鍾意濃味的朋友!🎉-飲品點了最愛的龍眼冰,好解渴呀!🍹🥃而且整家店的食物速度好快,這點也很重要呢!🎈-很滿足的一餐,像去泰國🇹🇭一次呢!未能去旅行的時間,也要多點支持本地小店呀🎀
夏天熱辣辣的時間,真係特別想食D凍野或惹味的食物!☀️
泰國🇹🇭菜真係我最近都好想食的菜式!
又夠開胃呀! 😍
而食泰國菜,一定會想到去九龍城呢!🧡
九龍城真係有好多泰國菜的選擇!
今晚選了泰皇閣泰國菜館呢!✅
很受歡迎的一家,真的坐無虛席呢!很多人支持呢! ✨
立即也點了不少食物!😍
主食方面點了蛋包鮮蝦金邊粉🍝,
好足料呢! 有花生碎,大蔥等等不同的配菜,
最重要不會太乾身呢!💝
呢個真係好重要! 夠濕潤度又開胃!💯
而且份量十足呢! 真的有大大份的蛋及金邊粉,
超級滿足呢!💯
小食方面點了泰東生菜包,一直都好鍾意食生菜包🥬🥦
因為開胃又好食,而且份量好有驚喜呢!🥰
另外點了馬拉盞炒通菜🥬🥒,超級惹味,
通菜新鮮而且份量十足!
我覺得味道好足夠,岩晒我呢種鍾意濃味的朋友!🎉
飲品點了最愛的龍眼冰,好解渴呀!🍹🥃
而且整家店的食物速度好快,
這點也很重要呢!🎈
很滿足的一餐,像去泰國🇹🇭一次呢!
未能去旅行的時間,也要多點支持本地小店呀🎀
馬拉盞炒通菜
龍眼冰