2023-07-30 828 瀏覽
入去見間野正正常常,坐位就怪怪的,梳化位迫到痴線,我都可以忍受。之後叫左四樣野,$88龍蝦喇沙 拼盤 碎豬肉生菜包 木瓜沙律落後三四分鐘左右,竟然係碗喇沙落枱先,麵同湯都算熱,龍蝦就 暖?常溫?唔識形容。明白特價野出品會有些出入,算我抵死叫左佢個生菜包食左第一塊,無乜特別,味道還好,再食就出事了,有隻蝸牛既?!!同我換左都無心情食啦!拼盤就。。我女友食隻雞翼,點知隻雞翼裡面生既,唔係紅少少,係得塊皮轉左色,佢就即係去廁所吐哂D野出黎。木瓜沙律是唯一一個正常,大家可以選擇出事後,服務員D態度麻麻地,都係同我換雞翼換生菜包,直指個廚房係新來既,就比我感覺係 你鐘意就回頭 唔鐘意就走,唔care顧客感受。最後張單佢免左個生菜包。我想講既係,你做餐廳的,不是大排檔是是但但。我有比錢,唔係免費,你可以繼續咁樣做生意,唔知下次會唔會有人報食環。
木瓜沙律是唯一一個正常,大家可以選擇