2018-07-31 581 瀏覽
想試呢間得獎日式放題好耐,終於有機會同 fds 一齊嚟試。全場坐滿,枱同座椅都好貼,有d迫,好暗唔夠光。手卷好迷你,料多,抵食!刺身都涷嘅,唔會水,不過有時會漏咗d無上。我地刺身都 encore 咗兩次。帶子壽司正,我地 encore 咗~ 其他壽司都正常嘢~ 炸物之中嘅芝麻雞翼最好,其他偏油膩,可能趕住出嚟俾客人。串燒,燒烤等等都可以食嘅,其中燒蝦最正。燒菠蘿就令人最失望,好水,好似燒唔夠時間咁,而且個色有d怪。 無得食燒菠蘿好失望……小食嗰d都係正常嘢,可以食嘅。鰻魚好味~ 個帶子好細粒,醬汁好多。煱物係較好嘅,全部清都曬!食到無咩心機喇,甜品只點咗焦糖燉蛋同朱古力心太軟。不過焦糖燉蛋有驚喜喎!雪糕櫃都有好多選擇架!有多種雪條,有雪糕,有雪米糍,仲有豆腐花。飲品選擇都好多。仲有多一個雪櫃架。熱飲都有!夠時間都無要我地走,我地坐多咗一陣,出到去門口無人等喇。不過坐得唔舒服,食物質素又無保証,都係唔會再嚟喇。

手卷

手卷好迷你,料多,抵食!

刺身

壽司

帶子壽司正,我地 encore 咗~
其他壽司都正常嘢~

炸物

炸物之中嘅芝麻雞翼最好,其他偏油膩,可能趕住出嚟俾客人。
燒烤

串燒,燒烤等等都可以食嘅,其中燒蝦最正。
無得食燒菠蘿好失望……
小食

小食嗰d都係正常嘢,可以食嘅。鰻魚好味~
個帶子好細粒,醬汁好多。

煱物係較好嘅,全部清都曬!

甜品

飲品

飲品選擇都好多。仲有多一個雪櫃架。

飲品

熱飲都有!