今日去咗「錦麗」主打越南菜式嘅餐廳,平時嚟呢度主要都係食生牛肉河,呢度嘅食物質素相當穩定,每次嚟都好好味,而且外賣嘅時候中午會特別細心幫我哋分好晒湯!唔會令到河粉嚟到嘅時候已經發脹,呢個細心係好緊要嘅!今次嚟到試吓唔食湯河,叫咗兩樣嘢,一份咖喱牛腩飯同埋一份越式雜錦飯!結果兩樣嘢都冇令我失望,牛腩飯嘅咖喱香濃,飯粒又軟又香,真係開胃又滿足。而越式雜錦飯入面有豬扒扎肉同埋魚餅等等,每一樣都好鮮美,令我嘅味蕾都好滿足。「錦麗」嘅食物真係好正,質素唔變,每次都食得好開心。而且服務亦都非常周到,特別係外賣嘅時候細心分湯,真係令人感受到餐廳對客人嘅用心。下次再嚟「錦麗」,我一定會繼續享受佢哋嘅招牌生牛肉河,同埋試吓其他嘅越南菜式。好期待再次品嚐呢度嘅美食!