2024-01-06 446 瀏覽
終於Happy Friday 可以出黎銅鑼灣食個飯 影個貼紙相我地揀左Tapas 套餐 一set $228 有三樣野1️⃣第一set $228✨炸蠔炸到金黃色🤩脆卜卜 炸粉唔算太厚 有蠔味👍🏻✨蛋餅我哋都覺得呢個係最好食👍🏻👍🏻入面係薯仔 煮得夠腍 個蒜蓉蛋黃醬好香蒜味🤤🤤又唔會遮蓋咗啲蛋香味✨羊肉串呢個我哋覺得係第二好食👍🏻👍🏻好香羊肉嘅酥味 燒得啱啱好 仲好juicy 🤤🤤2️⃣第二set $228✨鮮甜凍蝦配蒜蓉蛋黃醬呢個好似係咁多樣入邊最普通 就咁烚熟咗啲蝦 雖然啲蝦都幾爽 有膏😋 但比起其他就冇乜特別✨西班牙黑毛火腿茄子卷同我想像中有啲出入🤔本身我以為係火腿包住舊茄子 點知係火腿喺上面,然後茄子包住啲菜🤔@火腿鹹香 菜都好新鮮好爽 茄子就唔係幾食得出✨薄切慢煮八爪魚八爪魚好爽👍🏻👍🏻 上面有個醬似係用左彩椒 蕃茄加黑椒撈埋 配埋個八爪魚好夾好好味🤤🥂white sangria $58有passion fruit , green apple , lychee 比較香果嘅甜味🥂green sangria $58有 kiwi, guava, lemon 呢個就比較酸,但比較清爽清新總括嚟講

我地揀左Tapas 套餐 一set $228 有三樣野

✨西班牙黑毛火腿茄子卷

✨薄切慢煮八爪魚

🥂white sangria $58

🥂green sangria $58

總括嚟講味道都好好 環境都chill 嘅 但同隔離枱都係有啲近
服務都唔錯 食蝦要剝殼有濕紙巾提供 有得收openrice pay 減左成$150

味道❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️💔
服務❤️❤️❤️💔
環境❤️❤️❤️💔

💰晚餐人均~$240(收+1)
喺openrice 用Mastercard 比錢減左$100