Flames (鴻圖道)

2023-03-13 58 瀏覽
澳洲式西餐廳 Flames🇦🇺Weekend 食個chill brunch🍽味道唔錯、上菜快、座位寬敞,嗌brunch set可以免費redeem kid meal,唔怪得好多家庭客😆👷🏻‍♀️戴番個頭盔,唔係專業foodie,純粹個人主觀分享🙏🏻—————————————————————————🍴Flames (保華企業中心) (觀塘)📍觀塘鴻圖道51號保華企業中心地下1號舖—————————————————————————💁🏻‍♀️主觀記錄(記錄下自己食咗啲咩落肚🤪)1️⃣葡式燒雞扒漢堡配薯條 $128 👉🏻包有烘過😍雞扒超厚,朋友話似有奧爾良雞扒🤣薯條熱辣辣,係我鍾意嘅粗薯條,好味😋朋友話有shake shake薯條辣粉嘅味道🤣不過薯條好似越食越鹹🤔2️⃣ 炸魚薯條配他他醬 $128 👉🏻炸魚有成個前臂咁長🤩炸衣薄,食得出魚味,唔似雪藏魚,質地實淨,加埋個他他醬好味😋3️⃣意式雜莓熱鬆餅 $98👉🏻之前去Melbourne cafe hopping 嘅回憶返晒嚟🥹都係咁樣嘅配搭😍Pancake薄身,軟軟糯糯,有蛋香味🤤加埋ricotta cheese, maple syrup, almond,
澳洲式西餐廳 Flames🇦🇺
Weekend 食個chill brunch🍽

—————————————————————————
🍴Flames (保華企業中心) (觀塘)
📍觀塘鴻圖道51號保華企業中心地下1號舖
—————————————————————————
💁🏻‍♀️主觀記錄(記錄下自己食咗啲咩落肚🤪)

1️⃣葡式燒雞扒漢堡配薯條 $128 [brunch set 包汽水/茶]
葡式燒雞扒漢堡配薯條

2️⃣ 炸魚薯條配他他醬 $128 [brunch set 包汽水/茶]

炸魚薯條配他他醬

3️⃣意式雜莓熱鬆餅 $98
👉🏻之前去Melbourne cafe hopping 嘅回憶返晒嚟🥹都係咁樣嘅配搭😍Pancake薄身,軟軟糯糯,有蛋香味🤤加埋ricotta cheese, maple syrup, almond, berries食,正😆
意式雜莓熱鬆餅

_
💡鍾意我哋嘅分享,記得:
❤️Like
💬Comment
🔖Save
📲Share
_
#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodieblogger #hkfoodporn #hkfoodies #hkfoodshare #hkfoodig #香港 #香港美食 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食地圖 #香港美食推介

葡式燒雞扒漢堡配薯條
炸魚薯條配他他醬