2019-09-07 290 瀏覽
餐廳位於觀塘工業大廈,本身以為好難搵 但原來都好近地鐵站。一推開門好似遠離左市區 環境非常舒服同安靜 有一種隔絕外界既喧鬧聲餐牌無咩特別設計 主要都係文字為主 我同朋友選擇加$88轉為套餐,因為套餐好便宜一些 包括了 頭盤、餐湯、飲品及甜品首先來的係海蝦沙律 (頭盤)沙律非常新鮮爽口 蝦好大隻 肉質彈牙 加上餐廳既秘制醬汁非常開謂餐湯是雜菜湯 非常濃郁 還有蒜蓉包 濃濃的蒜蓉味溶入多士裹 卜卜脆🧡頂級美國肉眼扒配牛肝菌燒汁, 好大份足夠3-4個人食 牛扒有手掌咁大 煮得剛剛好吾會太熟 肉質鮮嫩 配搭燒汁令牛扒個味道增加了層次蒲燒饅魚海膽忌廉汁扁意粉,蒲燒鰻魚燒得剛好合時,另外饅魚非常厚肉配海膽忌廉汁。意粉彈牙濃濃醬汁, 味道惹味豐富及特別
環境非常舒服同安靜 有一種隔絕外界既喧鬧聲

餐湯是雜菜湯 非常濃郁