一間居酒屋有刺身 • 壽司 • 燒物...基本啦😏咁有埋清酒機又點睇先?🍶仲係全港首部最大型既清酒機,一個價錢就可以任飲🙆🏻‍♀️(*依刻你會唔會覺得好似岩男士們多𝐝🕺🏻)𝐍𝐨𝐍𝐨𝐍𝐨! 靚靚們💃🏻重點黎啦❣️有得著和服👘(男/女裝都有)呀,仲有埋日式頭飾 • 小道具…櫻花🌸鳥居⛩️背景板 • 清酒機🍶前影都咁靚📸好岩晒一班朋友 / 閨蜜👯‍♀️ / 情侶👫🏻一齊去~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 💎尊貴日式居酒屋𝐌𝟓和牛料理𝟐人晚餐 ($998)💎▪佐酒小食鹽煮枝豆 • 脆脆鱈魚乾 • 自家製漬物.▪廚師推介時令刺身原條日本伊佐木配酸汁,魚肉雪白通透,肉質肥美 • 柔軟🐟刺身𝟒款,塊塊都好厚切,(深海池魚 中拖 鮮帶子 螢光魷魚),帶子好鮮甜🤍.▪廚師推介壽司𝟒款每款𝟐件(共𝟖件)🍣火炙左口魚邊 • 火炙三文魚 • 蜜柑鯛 • 深海池魚雖然火灸過油份滲出更香,但我就最鍾意清香既蜜柑鯛🍊🍊▪五色串燒拼盤秋葵 • 雞軟骨 • 牛舌 • 豬腸 • 白鱔,雞牛豬魚菜都有齊晒🤗.▪M5澳洲和牛勁大塊,好貼心已幫我地切好🔪,方便我地𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞食🥩.▪牛肉瓦蕎麥
一間居酒屋有刺身壽司 • 燒物...基本啦😏
咁有埋清酒機又點睇先?🍶
仲係全港首部最大型既清酒機,一個價錢就可以任飲🙆🏻‍♀️
(*依刻你會唔會覺得好似岩男士們多𝐝🕺🏻)
𝐍𝐨𝐍𝐨𝐍𝐨! 靚靚們💃🏻重點黎啦❣️
櫻花🌸鳥居⛩️背景板 • 清酒機🍶前影都咁靚📸
好岩晒一班朋友 / 閨蜜👯‍♀️ / 情侶👫🏻一齊去

💎尊貴日式居酒屋𝐌𝟓和牛料理𝟐人晚餐 ($998)💎
▪佐酒小食
鹽煮枝豆 • 脆脆鱈魚乾 • 自家製漬物

廚師推介時令刺身
原條日本伊佐木配酸汁,魚肉雪白通透,肉質肥美 • 柔軟🐟

廚師推介壽司𝟒款
雖然火灸過油份滲出更香,但我就最鍾意清香既蜜柑鯛🍊🍊

▪五色串燒拼盤

▪M5澳洲和牛
勁大塊,好貼心已幫我地切好🔪,方便我地𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞食🥩

▪牛肉瓦蕎麥麵
表面既肥牛片🐃有好多,蕎麥麵係煎麵脆底,另外仲碗汁可沾🥢

▪什菌蜆清湯
幾足料,蜆肉大大粒,飲落清清地,唔會好油🥣

▪特色雪花冰
我至愛既淺藍色,仲加左朵小花🌸裝飾。真係好靚呀💙
▪️巨峰乳酸

鍾意飲清酒既朋友仔一定唔可以錯過
▪清酒機任飲 ($188/位)
近門口位一大排清酒機,有𝟑𝟔款酒可揀🤩
只要登記左,嘟番𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞,就可以斟到酒。
每次出酒𝟑𝟎𝐦𝐥/杯,少少地,可以試多幾款啦。
以下𝟐款係我同朋友揀左款心水款🍶
▫️𝐍𝐎.𝟐𝟐 (純米吟釀)亀泉酒造 • 原料米八反錦 • 精米步合𝟓𝟎% • 酒精度𝟏𝟒% • 酸甜平衡幾清新,有白酒香🍾
▫️𝐍𝐎.𝟐𝟓(特別純米)長州酒造 • 原料米山田錦、西都の雫 • 精米步合𝟔𝟎% • 酒精度𝟏𝟓% • 入口帶有甜味,有少少碳酸氣泡🫧

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費