2023-11-02 29 瀏覽
🤎雞駅🤎喺駱駝漆大廈有好多隱世小食,今次去左食主打花膠雞米線嘅餐廳🤪估唔到平日夜晚去都幾full~ 我諗都係因為呢度$68就可以埋單太吸引~不過呢度同其他駱駝漆大廈餐廳一樣,佢地主要係做午市嘅上班族生意,啲枱都係排得密質質,好快就入到去👍🏻👩‍💼💼|小食|🤍✨期間限定麻藥蛋 $28🤍✨金磚豆腐 $42推薦呢兩個小食🤩麻藥蛋好重麻油味,可以見到餐廳用咗好多時間去浸好麻藥蛋,食落去涼浸浸凍凍地,開胃一流👍🏻而金磚豆腐可以作為呢間舖頭嘅招牌菜,豆腐亂畫,炸衣薄而脆,細細粒豆腐真係會讓人食到唔停口|主食|🤍招牌花膠雞米線 $68🤍藥膳黃酒花膠雞米線 $68$68有花膠同雞仲想點🙈係觀塘食野真係幾抵,性價比高~如果大家唔驚藥材味,推薦大家食藥膳湯底,唔會咁單調✨📍 雞駅花膠雞米線專門店 (觀塘)觀塘開源道60號駱駝漆大廈第三座1樓I室#boombu觀塘#boombu米線————————————味道: 🤎🤎🤎🤎🤍環境: 🤎🤎🤎🤎🤍服務: 🤎🤎🤎🤎🤍價錢: 🤎🤎🤎🤍🤍再食: 🤎🤎🤎🤍🤍💰人均消費:$80-$100
🤎雞駅🤎

|小食|
🤍✨期間限定麻藥蛋 $28
🤍✨金磚豆腐 $42

|主食|
🤍招牌花膠雞米線 $68
🤍藥膳黃酒花膠雞米線 $68

📍 雞駅花膠雞米線專門店 (觀塘)
觀塘開源道60號駱駝漆大廈第三座1樓I室

#boombu觀塘