⭕呢間貓cafe我都去過幾次,食物質素都好好,我個人呢就高度推介大家食鹹食👍🏻👍🏻之前大佬都嘈一直話好想去撚貓,叫我帶佢去🐈所以呢就特登book咗呢間餐廳,等佢收工之後同我去😎有多間分店,我哋今次去咗觀塘呢間😚地方呢就好闊落,貓貓既位置就會分散多啲🔻西班牙海鮮燉飯 $127做得都幾入味, 啲飯唔算好硬🥰海鮮好多,幾出奇嘅係佢嘅大蝦入味🦐出面食好多大蝦都係冇乜味嘅,得個殼係有味😎好多蜆肉,仲有青口,成兜飯都好豐富👍🏻👍🏻🔻芝士日式咖喱牛肋條飯 $188呢個就正正常常,平時食開嘅日式咖哩飯嗰種感覺😎唔辣嘅,入口偏甜,喜歡食咖哩嘅朋友都可以叫🥘🔻香橙蜂蜜梳打 少甜 $43飲落幾清新,入面有啲爆珠咁樣一粒粒👍🏻🔻三重芝士肉海闊條麵 $98每人食咗一個main都唔係好飽, 咁就再叫多個main再share😎好多肉醬,而且食落口唔會好膩,我自己唔鍾意食意粉太硬,個胃易唔舒服,由於佢係自助落單咁,如果你有特別要求,想煮淋啲嘅話,可以好似我咁落單之前同職員講聲,咁佢會通知返廚房✨🙌🏻Btw第一轉等餐有啲耐,大約等咗半個鐘先有得食😪但個場唔算好多人😐

🔻西班牙海鮮燉飯 $127

🔻芝士日式咖喱牛肋條飯 $188

🔻香橙蜂蜜梳打 少甜 $43
飲落幾清新,入面有啲爆珠咁樣一粒粒👍🏻

🔻三重芝士肉海闊條麵 $98