2023-12-10 101 瀏覽
公司聚會離哩度食火鍋放題 冇包鰻魚一開波完全冇人叫的地要先點湯底,點完仲要等咗好耐都冇離 先知原來冇落單,要再點過。。。搞到拎完晒啲兼離晒啲甂爐嘢 都未可以淥...火鍋大約有得點>>鮑魚:食咗2件 可能我冇乜興趣 覺得冇咩感覺 但有人話好新鮮蜆:有好多沙 即刻完全唔掂啦扇貝:食咗2件 都係冇咩感覺花膠:唔掂,食完都唔知自己食咗啲乜其他配菜:都係平時啲菜呀菇 正常類牛肉:手切澳洲牛千祈咪l點 嘩我第一件就落咗一片落個鍋度諗住試一片 一啖食落去 羶到不堪!!!最衰仲要搞到我個麻辣鍋都羶晒 之後淥其他嘢都..OMG 唯有唔用自己個鍋,其他牛就冇哩個問題 不過嗰陣羶味 都已經唔想食啲打甂爐嘢炸物:芋泥波波 好吃 唔厚粉 唔太甜,榴槤波波 唔食榴槤嘅我 唔小心食咗佢外皮 oh NO!!!!,炸雞軟骨 我鐘意,日本紫蕃薯仔 都係平時食嗰啲來貨味甜品:迷你朱古力火鍋 哩樣係好特別囉 其他放題的暫時未食過有哩樣嘢點 不過唔好抱咁大期望 玩下便好,芭菲 唔錯丫 啲雪糕都幾好味,但堆綿綿冰就..咪鬼點 一早畢定 仲要放碟 仲要冰都硬到冇可能畢到 仲要冇味,麻薯仙草甜品 得一粒好似鼻咁大嘅麻
公司聚會離哩度食火鍋放題 冇包鰻魚

火鍋大約有得點>>
蜆:有好多沙 即刻完全唔掂啦
扇貝:食咗2件 都係冇咩感覺
花膠:唔掂,食完都唔知自己食咗啲乜
其他配菜:都係平時啲菜呀菇 正常類

甜品:迷你朱古力火鍋 哩樣係好特別囉 其他放題的暫時未食過有哩樣嘢點 不過唔好抱咁大期望 玩下便好,芭菲 唔錯丫 啲雪糕都幾好味,但堆綿綿冰就..咪鬼點 一早畢定 仲要放碟 仲要冰都硬到冇可能畢到 仲要冇味,麻薯仙草甜品 得一粒好似鼻咁大嘅麻薯
其他甜品食勻晒都一般般

最好係啲刺身 真係 超新鮮!激讚!

飲品就冇出面啲放題多到花都花 等兩個雪櫃 同一部咖啡機 嘅飲品。

地方超級迫!

總括離講 食其他嘢只不過會晒咗個胃 只要吃刺身便好。
如果只比刺身分數我比

加埋其他嘢評分就