2020-11-10 398 瀏覽
朋友生日話想食中菜, 另一個朋友就介紹食D間御膳,講到好好味咁, 一於就去試下佢招牌御膳炒飯炒到粒粒分明, 味道好好, 普通既炒飯都可以咁好味蟹油銀芽炒麵D個朋友話必叫, 話食過D度既炒麵就唔想食第二度, 我覺得係誇張左既, 但D度既炒麵的確係正, 好有鑊氣, 蟹油吊起個鮮味士多啤梨骨酸酸甜甜咁, 好開胃, 而且都有幾多舊, 幾抵食花雕蛋白蒸龍躉球D個係創意菜式, 創新得黎又好味, 而且龍躉球口感好好, 而且又夠魚味, 用料上乘金華玉樹雞D個朋友話係懷舊菜黎, 但我未食過, 可能我唔係佢年代啦, 但總結都好好味, 火腿味滲入雞度, 食出雞既另一層次金湯海皇翅生日又可以點冇翅既, D個完全滿足朋友既要求, 用料足, 味道佳鮑汁扒花膠扒花膠夠晒高貴, 岩晒生日飯, 而且骨膠原夠, 食完一定更靚麻辣鹵水拼盆,金錢肚,豬大腸,手撕雞咩都有, 實有款岩口味, 我地個個都好鐘意食總結樣樣都好好味, 朋友好開心

招牌御膳炒飯
炒到粒粒分明, 味道好好, 普通既炒飯都可以咁好味

蟹油銀芽炒麵

士多啤梨骨
酸酸甜甜咁, 好開胃, 而且都有幾多舊, 幾抵食

花雕蛋白蒸龍躉球

金華玉樹雞

金湯海皇翅

鮑汁扒花膠

麻辣鹵水拼盆,金錢肚,豬大腸,手撕雞
咩都有, 實有款岩口味, 我地個個都好鐘意食

總結樣樣都好好味, 朋友好開心
2020-11-06
生日