2022-10-05 293 瀏覽
心血來潮 想食烤魚 喺OpenRice搵吓觀塘附近有咩餐廳有得食 搵到小紅館 一於去試吓啦🙌🏻我哋叫咗避風塘炒蝦,個賣相真係不得之了,食落真係好得👍🏻好貼心咁開咗邊,就咁食就得,避風塘味都好出,完全係一隻接一隻咁食!! 黃金墨魚餅都好正,一嚟到已經見到份量十足!好彈牙同食得出一粒粒墨魚🐙推介推介✨最最最最最期待嘅就係烤魚🐟揀咗麻辣江團魚(小辣),烤魚嚟到超驚喜,原來跟埋配料有豆卜,大量芽菜,枝竹,仲有薯粉!!條魚係煎香左,麻辣味都啱啱好,送飯一流👍🏻總結一下,如果想食烤魚又想多款式選擇,可以食呢間小紅館,而且價錢都比較大眾化 今次因為得我同朋友兩個人 試唔到太多菜式,所以留番下次機會 試埋雞煲及辣子雞等等鑊氣小炒!

2022-09-07