餐廳: La Serre
資訊:

2024-04-24 61 瀏覽
呢間西餐喺觀塘海濱,有室內同室外嘅位可以揀,成個環境都幾chill🤟🏻 仲有唔少送酒小食、主菜、cocktail同mocktail 可以揀,啱晒收咗工同朋友happy hour飲嘢😎▪️安格斯牛肉芝士竹炭漢堡配牛油果煎蛋 $198▪️配料好豐富有安格斯牛肉、蕃茄、牛油果、芝士、煎蛋等~安格斯牛肉煎得好香,生熟度啱啱好,咬落好juicy🤤 竹炭漢堡食落比普通嘅漢堡更加香🤔▪️烤西班牙黑毛豬肉眼 $198▪️兩大塊黑毛豬配上蘋果蓉感覺清新啲冇咁dry🤣 兩個人share食冇咁膩~配菜嘅薯角都好脆幾香口。▪️香辣棒棒雞 $98▪️好香蒜味嘅雞鎚,辣度都啱啱好,食落都好多汁抵讚~呢個小食送酒一流🤭▪️Peach Spritz/ Passion Fruit Squash 各$78/杯▪️兩杯mocktail分別係桃同熱情果味,飲落都唔會太甜,特別係passion fruit squash飲落好清新~

▪️安格斯牛肉芝士竹炭漢堡配牛油果煎蛋 $198▪️

▪️烤西班牙黑毛豬肉眼 $198▪️