2024-03-14 450 瀏覽
想食呢間人氣漢堡包店一段時間 餐廳有室內同室外嘅位置 呢日天氣有啲凍 就坐室內嘅梳化位啦😙脆脆雞堡配芥末蜜糖醬呢個係呢間舖嘅新出品 所以店員推介我哋試吓🍔 果然係好介紹呀 雞塊嘅外層炸得好香脆 炸粉唔算太厚 入面嘅雞肉仲充滿肉汁🐥 好鍾意佢芥末蜜糖醬嘅配搭 原來同件炸雞塊咁夾架 個漢堡入面仲有生菜 番茄同埋芝士呢啲Classic嘅配料🧀燒豬頸肉沙律友人話好想試吓呢度嘅沙律 所以佢就特別啲試咗燒豬頸肉沙律🥗 呢個沙律入面除咗常見嘅生菜 番茄 蒜蓉包之外 仲有少量嘅紅腰豆同埋粟米粒 另外沙律有三款醬汁可以選擇 呢個白色嘅沙律醬就係凱撒沙律醬 配埋豬頸肉原來個味道都唔錯🥰 燒豬頸肉就口感十足 仲好Juicy㗎芝士肉醬薯條薯條份量適中 係幼身嘅薯條嚟嘅🍟 即叫即炸好熱辣辣 加埋芝士同埋肉醬 唔使點茄汁都已經好好味飲品食漢堡包都好想飲返杯汽水 我哋試咗檸檬冰茶同埋零系可樂 呢度嘅冰茶唔會太甜 配薯條都有下火嘅感覺😮呢間漢堡包店都算幾抵食 見餐廳有做happy hours優惠 啤酒配雞翼好似幾正咁 下次要過嚟試吓🍻

脆脆雞堡配芥末蜜糖醬
脆脆雞堡配芥末蜜糖醬