睇fb 知道炑八韓燒親子餐廳出咗一連串 #聖誕主題活動 同 #聖誕兒童餐 ,即刻book位去食😆我真係廿四孝媽媽👩🏻觀塘店波波池已經重開,今次坐得近波波池,可以輕鬆食住睇佢哋✌🏻輕鬆😌玩樂區除咗有波波池同滑梯🛝,仲有煮飯仔、超市、積木同其他玩具🧸大家記得幫小朋友換埋韓服影相留念📷店員姐姐提我哋🔆12月23-26日16:00-21:00時段會有聖誕老人出巡、表演魔術、大派禮物🎁,有興趣可以盡快book位而逢星期一至四叫兒童餐會送一套3件薑餅人曲奇,可以即場比小朋友diy做甜品🤪兩個仔盡情玩嘅時候,我哋就盡情食🔥🍖燒肉叫咗韓牛前胸肉、香烤豬五花、三味牛小排、梨汁雞腿肉三味牛小排最正!厚度適中,燒完油脂超香🤤梨汁雞腿肉就抵食👍🏻燒到脆卜卜之後叫咗個人參雞湯配飯,冬天飲碗熱雞湯,好舒服,仲好味過韓國食😆雞肉好嫩滑~兩個細路分別有 #聖誕禮物小跑車 同HO!HO!HO #聖誕老人便當 ,賣相勁靚❣️聖誕老人飯團靚到諾諾問點整出嚟😂飲品同樣有驚喜暖笠笠棉花糖朱古力內有暖心聖誕老人朱古力KitKat朱古力忌廉沙冰 我偷偷飲咗兩啖都覺得好開心😆派對士多啤梨香蕉奶昔 小朋友之選👍🏻裝飾好可愛最後食埋個Ki

店員姐姐提我哋🔆

兩個仔盡情玩嘅時候,我哋就盡情食🔥
🍖燒肉叫咗
韓牛前胸肉、香烤豬五花、三味牛小排、梨汁雞腿肉

兩個細路分別有 #聖誕禮物小跑車 同

飲品同樣有驚喜
暖笠笠棉花糖朱古力內有暖心聖誕老人朱古力
KitKat朱古力忌廉沙冰 我偷偷飲咗兩啖都覺得好開心😆
派對士多啤梨香蕉奶昔 小朋友之選👍🏻裝飾好可愛

最後食埋個KitKat朱古力趣脆窩夫🧇冬天食朱古力真係特別正,窩夫外脆內軟,加埋cream,好滿足❣️
  • 三味牛小排
  • 人蔘雞湯